Hytte i Sirdal

Våre hytter ligger i Sirdals mest ettertraktede områder og her finnes alt Sirdal har å tilby rett utenfor døren. Hyttene i Tjørhomfjellet Panorama ligger plassert i åssiden over Beinnesvannet, i umiddelbar nærhet til Sirdal Skisenter og like ved stolheisen i Tjørhomfjellet.

 

Tjørhomfjellet Panorama er delt inn i fire hyttemodeller; Tjørhomfjellet, Ålsheia, Sirdal og Dåfjell. Hyttene er moderne med høy takhøyde i stua som gir en åpen og luftig stemning. Plasseringen til hver enkelt hytte er nøye planlagt med fokus på både god utsikt og et godt uteområde. Her skal hele familien kunne kose seg rundt bålpannen, eller slappe av og nyte formiddagssolen i hytteveggen. Alle hyttene har gode solforhold fra morgenen til sent på ettermiddagen. Fra stuevinduene har man fantastisk utsikt over Beinnesvannet og Tjørhomfjellet, eller over dalen mot Haugefjell og helt ned til Furuåsen.

 

Hyttene har et moderne arkitekttegnet preg og er designet av Spiss Arkitekter i Kristiansand. Vinduene er plassert for å gi hyttene et karakteristisk og egenartig utseende, men mest for å sikre at lyset slipper inn i alle rommene på de ulike tidspunktene på dagen. Samtidig som vinduene skal dere som hytteeier mulighet til å ha utsikt fra både sofa og seng. Vi leverer nøkkelferdige hytter med høyeste kvalitet på de små detaljene. Alle dører er i hel tre med hengsler i rustfritt stål og lydpakning i dørkarmen. Kjøkkenet er designet og laget av Bjerks Trevare og holder meget høy norsk kvalitet. Vegger og tak leveres hvitlaserte og ytterkledning er behandlet med beis. Vi bestreber oss å levere meget høy standard på hyttene våre. Kvalitet og design er prioritert. Kledningen er liggende med utstikkende skyggebord mellom hvert kledningsbord for å gi hyttene et spesielt utseende.

 

Som hyttekjøper har dere selvsagt mulighet til å gjøre enkelte endringer på romløsninger og tilpasse den til deres eget behov slik at det er best for akkurat deres famille. Valg av overflater til andre laserte vegger og tak eller malte overflater eller beis på veggene er mulig. Ønsker dere å velge en annen kjøkkenleverandør er det og mulig.

 

Hyttene leveres med en lyspakke som er mulig å oppgradere. Vi leverer baderom med våtromsplater, men ser at enkelte oppgraderer til fliser på badet og dusjhjørne. Alle hyttene er plassert bare noen meter fra stolheis i Tjørhomfjellet. Avstanden fra hytte til alpinløype varierer fra 10 meter til 200 meter avhengig av hvilken hyttetomt dere velger. Ved stolheisen ligger en akebakke med flomlys som er tilgjengelig for alle etter at stolheisen har stengt for dagen. Lyset og flomlyset, skrus enkelt på av barna selv.

 

Alle hyttene har egen tildelt parkering enten på tomt eller på egen parkering bare noen meter fra hytteveggen. Det er også mulighet for egen elbil lader på hytteveggen på de fleste hyttene.

 

Hyttene leveres med fiber internett og kabel TV fra Canal Digital som standard.

Norwegian cabin