Prosjekter

Norwegian cabin

Tjørhomfjellet Panorama

Tjørhomfjellet Panorama vil bestå av 140 fritidsboliger når hytteområdet er ferdig utbygget. Det har en meget sentral og trygg beliggenhet i et av Sirdals mest ettertraktede områder, like ved alpinanlegget og nær to barneområder hvor de små kan boltre seg. Hytteområdet ligger lunt og solrikt til i skråningen ned mot Beinnesvannet. God høydeforskjell gjør at de aller fleste fritidsboligene får en unik panoramautsikt.

Les mer

Hytte i Tjørhomfjellet og Hulderheimen?

Vi har en tomt igjen i Huldreheimen midt i Sirdal Skisenter. Her kan dere få en hytte på 97m² med tre soverom, to bad og utvendig skibod og parkering. Hytta er plassert bare noen meter fra nærmeste skiheis, restaurant og barneområde. Mer sentral plassering for en aktiv familie finner dere ikke i området.

Les mer

Sirdal kolonihage

Sirdal Eiendom lanserer vårt kolonihage konsept med hytter på 50m² og smarte løsninger som gir familien en romslig og gjennomtenkt hytteløsning. Ukvigldalen blir et unikt og moderne hyttefelt konsept i Sirdal med helårshytter i en hyttefelt som er designet med kolonihagenes sosiale og eksotiske ramme.

Les mer