Ja vi holder på å utvikle en kolonihage i Sirdal!

Får vi godkjenning for denne så håper vi at Kolonihagen skal bestå av ca. 30 kolonihage hytter på rundt 50 m² hver. Vi ønsker også å bygge opp igjen hopp bakken som i sin tid ble mye brukt. av lokalbefolkningen og nå håper vi å gi den nytt liv, den hoppbakken vi vil bygg opp igjen er en 30 meters bakke.

Vi kommer også til sette av flere områder for felles arealer og det planlegges for tiden hva disse skal inneholde. Vi er nå i gang  å søke om en ny reguleringsplan på området som ligger på toppen av Ukvigldalen som er 1 km sørover for Joker butikken GP Tjørhom. Området er i utrolig flott og har gode muligheter for turer i skog og mark. Det finnes flotte vann nedover mot Tjørhomf som har gode bademuligheter og det er meningen at vi skal få til noen langrennsløyper i tilknytting til området. Ønsker man å stå på alpint er Tjørhomfjellet ca. 2 km unna og målsetningen er å få på plass en Langrenns løype som knytter Ukvigldalen sammen med Tjørhomfjellet.

Vår målsetning er å komme i gang med denne planen i 2017 eller 2018 alt etter hvor lang tid det tar å få den regulert og om vi får den godkjent.

Ukvigldalen 2