Hattevarden – Knaben – Sirdal Eiendom MENY

Hattevarden – Knaben

Stor prosjektert hytte på en av Knabens fineste solrike utsiktstomter – kun 4 tomter igjen!

Knaben, 4473 Kvinlog
Prisantydning: 4 150 000 kr

  • Beliggenhet: På fjellet
  • Boligtype: Hytte
  • Eieform: Eier (Selveier)
  • Soverom: 4
  • Bruksareal: 149 m²
  • Grunnflate: 126 m²
  • Festeavgift: 3 880 kr
  • Tomt: Festet

Beliggenhet

Hattevarden hyttefelt ligger nydelig plassert med utsikt nedover dalen med langrennsløyper like utenfor døren. Du blir imponert om du ikke har vært der tidligere. Alpinanlegget ligger ikke mange minuttene borte og kan by på blant annet 3 km nedfarter, kafe, tallerkenheis på hele 700 meter og barnebånd. Om du heller vil ta deg en tur på langrenn så er det liten tvil at Husmorløypa er en flott tur rundt hele Knaben. Her kan du bruke dagen på langrenn, med nistepakken på plass så får du deg en nydelig dag i naturen. 

Generelt

Fra Hattevarden trenger du ikke reise langt for å handle. På Knaben er det en utrolig koselig matbutikk som også har andre småting! Dette er en god gammeldags landhandel. Er ikke været helt topp så hvorfor ikke ta en tur bort på leirskolen og hopp i bassenget!

Det mange mener er det beste med Knaben er at man har et fantastisk løypenett hele året. Da det var gruvedrift her, og under krigen, ble det laget svært mange tilkomstveier opp på fjellet. Disse brukes mest i dag til turgåing. På turene du tar innover fjellet finner du også en del skilt som forteller deg om historien i området du er i. Blant annet kan man gå gjennom flere områder og kan se mye fra den tiden det var gruvedrift på Knaben.

På sommeren er det også mulig å komme seg inn i de gamle gruvene og se hvordan det var når gruven var i drift. En ting som det er svært mye av på Knaben er historie!

Diverse

Utvikler og selger: Signaturhus 
Kjøper gjøres oppmerksom på at alle skisser, frihånds- og oversiktstegninger i prospekt, annonser, bilder og planer er foreløpige og utformet for å illustrere prosjektet. Dette materialet vil derfor inneholde detaljer – eksempelvis beplantning, innredning, møbler, hvitevarer og andre ting – som ikke nødvendigvis vil inngå i den ferdige leveransen, og er ikke å anse som en del av avtalevilkårene for kjøpet. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side.

Standard

Utvendig:
Støpt plate
19x148mm stående eller liggende kledning grunnet sort
Torv på tak
Takrenner i stål.

Innvendig 
13×145 mm slettpanel tak og vegger
Boen eik 1 stavs parkett matt lakk
Varmekabler og fliser Hall, bod/vask og bad
Fibo Trespo baderomplater vegger bod/vask og bad
Kjøkken Monter Aubu eks hvitevarer
Baderomsmøbler
Mulighet for badstu

4 soverom og loftstue.

Tilknytningesavgift er med i prisen.
Kontrakt blir skrevet i henhold til bustadoppføringsloven. Vi stiller paragraf 12 garanti i henhold til bustadoppføringsloven.!Vis mindre

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave