Om oss – Sirdal Eiendom MENY

Vi utvikler ditt andre hjem i Sirdal

Chicken t-bone meatloaf, shankle prosciutto beef ribs spare ribs shoulder short ribs flank andouille turducken. Jerky doner jowl ham hock hamburger burgdoggen ham salami short loin sirloin pork shoulder.

se alle prosjekter

Vi utvikler ditt andre hjem i Sirdal

Sirdal Eiendom startet i 1988 med en enkel visjon; «Flere varme senger i Sirdal». Gjennom utleieleiligheter ønsket de 5 opprinnelige eierene i selskapet å kunne tilby leiligheter til de som ikke allerede hadde fritidsboliger i Sirdal. 10 leiligheter ble bygget i OL-året 1994. Totalt ble det bygget 24 utleieleiligheter. I dag er eierskapet delt. Fortsatt finnes det 9 leiligheter igjen som eies og leies ut via Sirdal Eiendom.

Selskapets målsetning er fortsatt «flere varme senger i Sirdal». Dette gjennom å øke antall leiligheter til utleie, men også gjennom fritidsboliger for salg. Etter en fusjon med Sirdal Prosjekutvikling konsenterer nå Sirdal Eiendom sin drift på prosjektutvikling, utleie av eiendommer og salg.

Sammen med vårt søsterselskap, Sirdal Utvikling, har vi en portefølje på nesten 200 nye fritidsboliger avhengig av at reguleringsplaner blir godkjent av Sirdal kommune. Sirdal Eiendom blir da en betydelig aktør innen utvikling og utleie av eiendommer i Sirdal og Vest-Agder.

Vårt satsningsområde vil i første omgang omhandle fritidsboliger i Tjørhomfjellet ved alpinsenter. En reguleringsplan som inneholder rundt 140 enheter og her er første byggetrinn i gang i Tjørhomfjellet Panorama.

Sirdal Eiendom har andre spennende prosjekter. I Ukvigdalen planlegger vi en «kolonihage» med rundt 30 hytter på 50 kvm.

«Koloniboligene» vil ligge ca. 1 km sør for Joker GP. Og i Tjørhomfjellet, mellom alpinanlegget og ved vannet, har vi også godkjente planer om et større leilighetsprosjekt. Her er det mulig for andre utbyggere eller byggmestere å være med å bygge eller kjøpe hele leilighetsbygg for videresalg.

Et av våre mål er å videreutvikle Sirdal som turistdestinasjon. Vi ønsker å sette Sirdal skikkelig på kartet ikke bare som en vinterdestinasjon, men også et sted som er like spennende hele året rundt. Vi skal legge til rette for en økt bruk og ikke minst være del av en økt satsning som gir behov for «flere varme senger i Sirdal» i årene som kommer. Vi leter også etter nye, spennende områder i Sirdal for utvkling av fritidsboliger og andre prosjekter. Vi ser det også som en del av vårt ansvar at vi skal ta del i utviklingen av aktiviteter i områdene vi er engasjert i. Derfor gikk vi til det steget å kjøpe opp Ålsheia Skisenter AS i 2014 og har i dag sammen med Tjørhomfjellet skapt Sirdal Skisenter. I tillegg så er vi 50% eier i Sirdal Resort som startet i 2016 med byggingen av restaurant, bar, skiutleie og 15 mindre leiligheter for utleie. Disse leilighetene leies ut gjennom Sirdal Booking.