Furåsen – Sirdal Eiendom MENY

Furåsen

Sirdal Bygg AS startet hyttebyggingen i Furåsen i 1986 og vi bygger fremdeles hytter her. Hver gang vi har laget en ny reguleringsplan, har vi kommet høyere opp i åsen og både utsikten og solforholdene har blitt bedre. Den planen vi bygger ut nå er den flotteste vi har hatt så lenge vi har bygget i Furåsen. Kom gjerne og se, vi kan være med på visning, enten en ettermiddag eller en helg, og du vil se at her er like flott både sommer og vinter.

Om vinteren har vi flotte oppkjørte skiløyper like utenfor hytta, og de sprekeste leier skiboks i Ålsheia og springer opp i de oppkjørte skiløyper på under en halv time. På kvelden tar de på seg hodelykta og får den siste treningsøkta i skiløypa før en går til ro.

Plankart

På toppen av Furåsen

Om sommeren kan dere fremdeles gå tur i skiløypene som etter hvert skal tilrettelegges som stier. Dere kan bade i Furåstjønn 5-10 minutter fra hyttene, eller bade i Nessefossen som vi ser ned til fra hyttene, der de varme jettegrytene står ferdig oppvarmet. Elva er også en flott plass å fiske, og det er ikke få små som har fanget sin første ørret her.

Ellers er det mulig å se elgen vandre forbi når dere er på blåbærtur på høsten, og beveren holder også på med skogrydding langs veien inn i hyttefeltet. Er vi forsiktige på kvelden er det fullt mulig å se han i arbeid. Haren har også sitt tilhold her, og både sommer og vinter er det mulig å se han hoppe rundt mellom hyttene. Igjen et fantastisk spennende område.

Ønsker dere en visning i Furåsen, men er usikre på om dere heller skulle velge en hytte nærmere skisenteret, så kan vi gjerne svinge bort her i samme slengen, og se om vi kan finne en tomt til dere, eller vi kan ringe
Lars Enok på Tlf. 97 69 72 27, så kan dere avtale en visning med han.

    Meld din interesse!
    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: