Sinneshagen – Sirdal Eiendom MENY

Sinneshagen

Sinneshagen gir deg et spennede konsept hvor hagestell og ski går hånd i hånd. Her kan du bruke hytten din til å lage deg hagen du har drømt om og ikke minst bruke den på vinteren til alt Sirdal har å tilby.

Opplev alle årstider i Sirdal

Sinneshagen er et helt nytt konsept i Sirdal, her får du kombinert det beste av alle årstider. Du kan kose deg i hagen på sommer og gå på ski på vinteren. Tanken bak konseptet er at vi skal få et annet type «hyttefelt». Her er det det sosiale og høy bruk som står høyest. Vi håper å få til en kolonihage i Sirdal hvor det dyrkes busker og andre vekster, at hagene blir stelt på sommeren. Selve bygningene har vi tegnet til å passe perfekt til en familie, men de vil også ha rom for besøk da det er 3 soverom i hyttene.

BYA: 50 m2
Pris: 2 750 000,– kr

Rik på skihistorie

Ukvigldalen, som området heter, har en lang skihistorie bak seg. Dette var det første skikkelige vinterområdet i dalen, her lå hoppbakker og slalomløype opp til Oskeheia. Det myldret med liv i området på vinteren og vi hadde flere lokale hoppere på den tiden. Dessverre forsvant hoppsporten etter at bakken ble flyttet til Ålsheia.

Det var to hoppbakker, en stor og en liten, som du kan fortsatt se konturene av like ved kolonihagen. Om man vil ha seg en topptur i området og renne i bakkene hvor de første slalomløpene lå i området: ta på skiene og gå opp på Finndalsknuten like bak kolonihagen. Dette er en aldeles nydelig tur og flott nedrerenning. Her får du en hytte i skisportens «vugge» i Sirdal.

    Meld din interesse!
    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: