MENY

Sirdal kolonihage

Sirdal kolonihage gir deg et spennede konsept hvor hagestell og ski går hånd i hånd. Her kan du bruke hytten din til å lage deg hagen du har drømt om og ikke minst bruke den på vinteren til alt Sirdal har å tilby.

Meld interesse

Opplev alle årstider i Sirdal

Sirdal kolonihage er et helt nytt konsept i Sirdal, her får du kombinert det beste av alle årstider. Du kan kose deg i hagen på sommer og gå på ski på vinteren. Tanken bak konseptet er at vi skal få et annet type «hyttefelt». Her er det det sosiale og høy bruk som står høyest. Vi håper å få til en kolonihage i Sirdal hvor det dyrkes busker og andre vekster, at hagene blir stelt på sommeren. Selve bygningene har vi tegnet til å passe perfekt til en familie, men de vil også ha rom for besøk da det er 3 soverom i hyttene.

Sirdal kolonihage

Salgsoversikt

Sirdal kolonihage

BYA: 50 m2
Pris: 2 750 000,– kr

Sirdal kolonihage
Sirdal kolonihage

Rik på Skihistorie

Sirdal kolonihage

Ukvigldalen, som området heter, har en lang skihistorie bak seg. Dette var det første skikkelige vinterområdet i dalen, her lå hoppbakker og slalomløype opp til Oskeheia. Det myldret med liv i området på vinteren og vi hadde flere lokale hoppere på den tiden. Dessverre forsvant hoppsporten etter at bakken ble flyttet til Ålsheia.

Det var to hoppbakker, en stor og en liten, som du kan fortsatt se konturene av like ved kolonihagen. Om man vil ha seg en topptur i området og renne i bakkene hvor de første slalomløpene lå i området: ta på skiene og gå opp på Finndalsknuten like bak kolonihagen. Dette er en aldeles nydelig tur og flott nedrerenning. Her får du en hytte i skisportens «vugge» i Sirdal.

Meld din interesse!
Like ved alpinbakkene i Tjørhomfjellet og Ålsheia

Med hytte i Tjørhomfjellet Panorama er du bare få snøballkast unna stolheisen i Sirdal skisenter. Langrennsløype går forbi like ved. Nærheten til Sirdal skisenter gjør at det blir enkelt å nyte en bedre restaurantmiddag – kanskje sammen med noen av dine nye hyttenaboer. Sommerstid kan klatreparken Høyt & Lavt fort bli både din og barnas favoritt. Tør du prøve rød løype og zipline over Beinesvatnet?

  • Ved Sirdal skisenter med 22 nedfarter og ni heiser.
  • Gode langrennsløyper utenfor hyttedøren – Sirdal har hele 220 km oppkjørte løyper.
  • Nær skiutleie, skiskole, restaurant og Høyt & Lavt klatrepark.
  • Utsikt over Beinesvatnet, som har både badeplasser og fiskemuligheter.
  • Mange turmuligheter både vinter og sommer.

Sirdal skisenter

Ålsheia

Langrenn

Flott løypenett

Opplevelser

Sirdal Resort

fjellvandring og toppturer

Opplev fjellheimen

Mountain carts

Full fart i fjellet

høyt & lavt

Klatrepark

fisking og bading

Fiske i Sirdal

Mat & Drikke

Restaurant og bar