MENY

Flotte vertikaldelte hytter like ved skitrekket

På Tjørhomfjellet bygger vi nå topp moderne fritidsboliger med alle fasiliteter. Med fire soverom og to etasjer er dette et glimrende valg for deg som vil ha et godt utgangspunkt til å nyte alt Sirdal byr på – året rundt. Disse vertikaldelte hyttene har en solrik beliggenhet og nærhet til skisenteret, og her får du mye for pengene!

Til prosjektet

Eksklusive hytter nær stolheisen i Sirdal Fjellpark

På Tjørhomfjellet skal vi bygge store, moderne og innholdsrike hytter med plass nok til både familie og venner. Her kan du få blant annet fem soverom, to stuer, to bad og stor bod med plass til alt du trenger av vinter- og sommerutstyr for å boltre deg i sirdalsnaturen. Hyttene oppføres dessuten med nydelig utsikt over Beinesvatnet.

Til prosjektet

SPISS Arkitekter & Plan

SPISS Arkitektur & Plan AS er et fagmiljø med arkitekter, arealplanlegger, ingeniører og DAK-operatører. Sammen utgjør vi et solid arkitektur- og planmiljø. Kombinasjonen av arkitekter, arealplanleggere og dyktige ingeniører sikrer en god gjennomføring av prosjektet.

Les mer på spissark.no.

SPISS

  Meld din interesse!
  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:


  Den beste beliggenheten?

  Tjørhomfjellet ligger lunt og solrikt til i skråningen ned mot Beinnesvannet. Med gode høydeforskjeller som gjør at de aller fleste fritidsboligene får en unik panoramautsikt og ikke minst plassert slik at de får masse sol.

  Feltet er planlagt og infrastrukturen er allerede under opparbeidelse. Her skal det bygges fjellhytter med områdets kanskje beste beliggenhet.

  Sirdal Fjellpark

  Langrenn

  Flott løypenett

  Opplevelser

  Sirdal Resort

  fjellvandring og toppturer

  Opplev fjellheimen

  Mountain carts

  Full fart i fjellet

  Høyt & lavt

  Klatrepark

  fisking og bading

  Fiske i Sirdal

  Mat & Drikke

  Restaurant og bar

  Selger

  Alf Rune Stangeland
  E-post: alf.rune@signaturhytten.no
  Telefon: 916 33 407

  Visning

  Lars Enok Wang
  Telefon: 976 97 227
  enok@sirdaleiendom.no

  Øystein Tjørhom
  Telefon: 994 43 820
  post@sirdaleiendom.no