MENY

Sirdal Bygg har siden oppstarten høsten 1985 hovedsakelig bygget hytter i Sirdal. Vi har også levert noen hus, men det er hytter som opp gjennom årene har blitt vår spesialitet, og det har etterhvert blitt et betydelig antall. I oppstarten var vi også å finne nedover Sørlandskysten og helt nord forbi Haugesund, men med den økende hyttebyggingen som har skjedd i Sirdal har våre oppdrag blitt mer og mer lokale.

Da vi startet i 1985, var det nesten ikke hyttebygging i Sirdal. Fra å være en stor næring opp til midten av 1960-tallet, tok alle bøndene, som tidligere hadde hatt hyttebygging som ekstra inntekter til gårdsarbeidet, seg nå arbeid på den store kraftutbyggingen som startet og ble en ny æra for Sirdal.

Fra å være en heller fattig innlandskommune, fikk Sirdal fra oppstarten av kraftutbyggingen en betydelig inntekt fra utbyggingen, og hyttebyggingen stoppet helt opp i nesten 20 år.

Da Sira Kvina så hadde den siste utbyggingen med pumpestasjonen ved Hunnevatn i Hunnedalen i begynnelsen av 80-årene, var spørsmålet: Hva skal Sirdal gjøre nå?

Etter det har vi vært med på en eventyrlig utvikling av Sirdal som destinasjon, både sommer og vinter. Sirdal Bygg, som en av de første utbyggerne, har vært med på en fantastisk reise som ikke har stoppet, heller bare økt etter som årene har gått.

Da Sirdal Bygg fikk godkjent sin første reguleringsplan i Furuåsen i 1986 var det et skrikende behov etter nye hytter, og vi fikk en fantastisk oppstart. Rogalendingene stod formelig i kø for å kjøpe hytte av oss. Det er ikke få kunder som opp gjennom årene har valgt Sirdal Bygg sine flotte hytteområder rundt omkring i Sirdal til stedet der de ønsket å realisere sine hyttedrømmer.

Det har blitt både påbygg og enkelt hytter, men det er områdeutbygging som har blitt vår spesialitet, og den største utbyggingen som vi har hatt ansvaret for er etableringen av skianlegget og hyttebyggingen samt områdeutviklingen i Tjørhomfjellet, nå Sirdal Fjellpark.

Utviklingen i Tjørhomfjellet er den største utbyggingen og investeringen som har skjedd i Sirdal siden Sira Kvina, og vi er umåtelig stolte av å ha vært med på dette. Nå med sammenslåingen med Ålsheia og Tjørhomfjellet til Sirdal Fjellpark, har vi endelig fått et skianlegg vi kan være stolte av. Dette har medført at Sirdal har tatt skrittet opp og er nå blant de største turistdestinasjonene i Norge.

Vaktmestertjenester

Sirdal Bygg har lang fartstid med ettersyn og vedlikehold av hytter og leiligheter for større firma her i Sirdal. Dette for å ivareta store verdier og ikke minst å forsikre at gjestene kommer til ferieboliger i god stand.

Vi etterser og vedlikeholder i dag eiendommer for Statoil, Sinnes Panorama, Sinnestunet, Smedvig Eiendom, ExxonMobil, Coor Management, Lyse og Sirdal Eiendom. Ellers påtar vi oss sporadiske oppdrag også for andre virksomheter.

For hver kunde som ønsker en fast avtale om ettersyn, skreddersyr vi oppdraget ut fra deres behov og bruksmønster. Vi rapporterer tilbake til kunden alle alvorlige avvik i tillegg til feil og mangler.

I tillegg til ettersyn og normalt vedlikehold påtar vi oss oppdrag med utvask, telling/påfyll av inventar og utstyr, oppgradering eller ombygging av hytter/leiligheter, maling med mer. Vi har også samarbeid med elektrofirma, rørlegger og andre når det er behov for det. Fordelen for kundene er at de da kun forholder seg til oss som avtalepartner.

Ønsker du som representant for et firma eller som privatperson mer informasjon om våre vaktmestertjenester kan du kontakte Lars Enok Wang på telefon 976 97 227 eller epost enok@sirdaleiendom.no

Telefon Kontor
38 37 98 80

Telefon Salg
976 97 227

Sirdal Bygg AS
Klattane 147, 4443 Tjørhom
post@sirdalbygg.no

Sirdal Fjellpark

Langrenn

Flott løypenett

Opplevelser

Sirdal Resort

fjellvandring og toppturer

Opplev fjellheimen

Mountain carts

Full fart i fjellet

Høyt & lavt

Klatrepark

fisking og bading

Fiske i Sirdal

Mat & Drikke

Restaurant og bar